İçeriğe geç

Müzekart Başvuru Kaç Günde Gelir

Müzekart ne kadar sürede çıkar?

Müze kartınızı saniyeler içinde çevrimiçi olarak alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken www. adresine gitmek. Adresi girdiğinizde, gerekli bilgileri doldurun ve kartı kredi kartınızla satın alın. Sistem tarafından onaylandıktan sonra, kartınız 5 gün içinde kurye adresinize teslim edilecektir.

Müzekart online kaç günde gelir?

Müze kartı başvurunuzu online olarak yapıp kişisel bilgilerinizi onayladıktan sonra, müze kartınız yaklaşık beş iş günü içerisinde kargoya verilerek adresinize teslim edilecektir.

Müzekart en hızlı nasıl alınır?

Birkaç saniye içinde üye kaydınızı oluşturun. Daha önce satın aldığınız aktif bir MuseumCard’ınız varsa, T.C. Kimlik numaranızı kullanarak mevcut kartınızı aktifleştirin. Yeni bir MuseumCard almak ve hemen kullanmaya başlamak için, “MuseumCard” seçeneği altında “MOBİL UYGULAMA”yı seçerek işlemi tamamlayın.

Müzekart ilk kartım nereden alınır?

Bunları kimliğinizle birlikte müze bilet satış noktalarından temin edebilirsiniz.

E-devletten Müzekart alınır mı?

Müzekart’ın e-devlet üzerinden satışı başlatıldı. “Dijital Müze Kartı için e-devlet başvurusu kılavuzu”na erişmek için buraya tıklayın.

Müzekart kaç TL 2024?

2024 yılında müze giriş ücreti ne kadar? )65 avro2 satır daha•1 Temmuz 2024

Müzekart 2 kişi kullanabilir mi?

Müzekart GNS’yi arkadaşımla birlikte kullanabilir miyim yoksa haklarımı başkasına devredebilir miyim? Dijital Müzekart GNS kartı kayıt formunda alınan bilgiler esas alınarak oluşturulduğu için başkasına devredilemez veya kullanılamaz.

Müzekart hangi kargo ile gelir?

KULLANICI bu süre içerisinde SICPA Türkiye ile iletişime geçmezse sipariş iptal edilir ve KULLANICI’nın ücreti iade edilir. KULLANICI kartı iade için SICPA Türkiye tarafından belirlenen kargo şirketi aracılığıyla SICPA Türkiye’ye gönderdiği sürece iade kargo masrafları SICPA Türkiye tarafından karşılanacaktır.

Müzekart için fotoğraf gerekli mi?

Müze kartına sahip olmak istiyorsanız, çok basit bir prosedür izlemeniz gerekir. Öncelikle kart basım istasyonlarından alabilirsiniz. Bunu sadece “fotoğraflı kimliğinizi” veya pasaportunuzu/ehliyetinizi göstererek alabilirsiniz. Bu işlem yaklaşık 1 dakika sürer ve müze kartı alabilirsiniz.

1 müze kartla kaç kişi girebilir?

T.C. MüzeKart ile Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Saraylar ve Çanakkale Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 350’den fazla müze ve ören yerini yılda 2 (iki) kez ziyaret edebilir, tarihe keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

Müzekart 60 TL mi?

Vatandaşlar MüzeKart (60 TL) satın alma hakkına sahiptir. MuseumPass Türkiye yabancı ziyaretçiler için geçerlidir. MuseumPass Türkiye ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 350’den fazla müze ve arkeolojik alanı ve ulusal sarayları 15 gün boyunca ziyaret edebilir ve tarihte keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Müze kart çıkarmak kaç TL?

Mobil Müzekart 60 TL’dir. 18 yaş ve altı ile 65 yaş ve üstü Türk vatandaşları gişelerden ücretsiz bilet satın alabilirler. İnternet üzerinden satın alınan Müzekart ücrete tabidir.

Kız Kulesi Müzekart geçerli mi?

Durum: Açık Müze Kartı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına geçerlidir. Ulaşım ücreti 75 TL’dir. NOT 1: 18 YAŞ ALTINDAKİ ÇOCUKLARIN ANNE VE BABASI OLMADAN ZİYARET ETMESİ YASAKTIR. Kız Kulesi’ni Karaköy Ziraat Bankası önündeki iskeleden ziyaret edebilirsiniz.

Müzekart kaç yıl geçerli?

Geçerlilik süresi: Müze kartının belirli bir geçerlilik süresi vardır, genellikle 1 yıldır.

Müzekart ile Galata Kulesi ücretsiz mi?

MuseumCard sahipleri Galata Kulesi’ne herhangi bir ek ücret ödemeden girebilirler. Galata Kulesi için bilet ücreti aşağıdaki gibidir. Galata Kulesi haftanın her günü 08:30 – 23:00 saatleri arasında ziyaretçilere açıktır.

Müzekart çıkarmak kaç TL?

T.C. vatandaşları MüzeKart (60 TL) satın alma hakkına sahiptir. MuseumPass Türkiye yabancı ziyaretçiler için geçerlidir.

Müzekart 2 kişi kullanabilir mi?

Müzekart GNS’yi arkadaşımla birlikte kullanabilir miyim yoksa haklarımı başkasına devredebilir miyim? Dijital Müzekart GNS kartı kayıt formunda alınan bilgiler esas alınarak oluşturulduğu için başkasına devredilemez veya kullanılamaz.

Müzekart olmadan müzeye gidilir mi?

Ziyaretçinin talep edildiğinde geçerli bir kimlik, bilet veya giriş bileti ibraz etmemesi durumunda ziyaret, müze ve ören yeri yetkilileri tarafından sonlandırılacaktır.

Müze kartımı evde unuttum ne yapmalıyım?

Çalınması veya kaybolması halinde en yakın müze bilet basımevinden ücreti karşılığında geri alınabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir