İçeriğe geç

Kafa Radyo Kimler Var

Kafa Radyo ortakları kimler?

Birçok marka ve mecra yaratmış; sosyal medya hesapları 2,5 milyondan fazla takipçiye ulaşmıştır. 2019 yılında Nihat Sırdar, Güçlü Mete ve Candaş Tolga Işık tarafından kurulan Kafa Radyo yayın hayatına başlamıştır.

Kafa Radyo Zeki kaç yaşında?

Zeki Kayahan Coşkun9 Haziran 1978’de doğduMeslekRadyo programcısı – program yapımcısı – yazar – televizyon sunucusu – eğlendiriciTelevizyonMatrax – ZekirdekÖdüller[1]3 satır daha

Kafa Radyo sivrisinek kimdir?

Nihat Sırdar (19 Ekim 1976; Kocamustafapaşa, Fatih, İstanbul doğumlu), Bosna kökenli Türk radyo programcısı ve köşe yazarıdır.

Kafa radyoyu kim sunuyor?

Kafa Radyo | 🎙️ Ariş’in sunduğu Zeki Kayahan Coşkun’la Zekirdek, hafta içi her gün saat 16.00’da izlenebilir. KAFA Radyo’da 📻 @zekikayahan @aris_pirlanta… Instagram.

Kafa grubu kimin?

KAFA Dergisi gazeteci ve yazar Candaş Tolga Işık tarafından kuruldu.

Kafa dergisi yazarları kimler?

Dergide yazan ve çizen isimler: Kerimcan Kamal (2014’ten beri) Candaş Tolga Işık (2014’ten beri) Sunay Akın (2014’ten beri) İlber Ortaylı (2014’ten beri) Can Dündar (2014’ten beri) Ataol Behramoğlu (2014’ten beri) bugün) Özgür Amed (2014’ten beri)Can Yılmaz (2014’ten beri)Daha fazla yazı…

Kafa Radyo hangi şehirde?

İstanbulFrekansAdıBölge89.4 MHzCRI TürkÜsküdar89.6 MHzBaş RadyoÜsküdar89.

Zeki Kayahan Coşkun hangi kanalda?

Kafa Radyo – Zeki Kayahan Coşkun’la Zekirdek, hafta içi her gün saat 16.00’da Kafa Radyo’da!

Zekirdek kimdir?

Kariyerine Alem FM’de stajyer olarak başladı ve 2002 yılında “Matrax” adlı programıyla radyo istasyonuna katıldı. Günümüzde hala Matrax programını yürüten Zeki Kayahan Coşkun, son yıllarda gündüzleri yayınladığı Zekirdek adlı bir program üretiyor. Uzun yıllar Alem FM’de çalıştıktan sonra Show Radio’ya geçti.

Nihat Sırdar evli mi?

Mehveş SırdarNihat Sırdar / Eşi (2002 doğumlu)

Nihat Sırdar ne mezunu?

Makine ressamı olarak eğitim aldı, ancak radyo sunucusu oldu. 1993’ten itibaren Best FM’de 12 yıl ve Alem FM’de 8 yıl boyunca Nihat’la Curcuna ve Nihat’la Sivrisinek programlarını hazırladı ve sundu. Ekim 2013’ten beri Show Radio’da aynı programları yapıyor.

Radyocu Nihat Sırdar hangi radyoda?

NİHAT’LI SİVRİSİNEK: Kavuklu ve Pişekar orta oyunu geleneğini günümüz radyosuna uyarlayarak sürdüren; bir insan, bir sivrisinek ve seyircinin yer aldığı “Nihat’la Sivrisinek”, yıllardır Kafa Radyo’da Türkiye’nin en çok dinlenen ve sevilen akşam programı olma geleneğini sürdürüyor.

Kafa TV’nin sahibi kim?

Candaş Tolga Işık – Vikipedi.

Zekirdek hangi radyoda?

Hafta içi her gün Zekirdek (16:00-18:00) ve Matrax (22:00-01:00).

Kafa TV nerede?

Medya hizmet sağlayıcı kuruluşun kimlik bilgileri – KünyeMedya hizmet sağlayıcı kuruluşun kimlik bilgileri Şirket bilgileriBaşlığı: Medya İzmir Basın Yayın Reklamcılık San. ve Tic. A.Ş.İletişim bilgileriPosta adresi: Çubuklu Mh. Saray Cad. Abdal Çokmazı No: 20 Beykoz/İstanbulTelefon numarası: +90216680280017 diğer hatlar

Kafa dergisi siyasi mi?

“Kafa”nın edebi bir eser olarak, bilinçli ve isteyerek politik mizaha kayan, aynı zamanda politik bakış açısını da şekillendiren bir omurgası var doğal olarak.

Radyoyu kim yönetiyor?

Radyo ve Televizyon Üst KuruluRTÜK Çalışan sayısı 550 Yıllık bütçe ₺271.781.

Nihat Sırdar kiminle evlendi?

Mehveş SırdarNihat Sırdar / Eşi (2002 doğumlu)

Radyocu Nihat Sırdar hangi radyoda?

NİHAT’LI SİVRİSİNEK: Kavuklu ve Pişekar orta oyunu geleneğini günümüz radyosuna uyarlayarak sürdüren; bir insan, bir sivrisinek ve seyircinin yer aldığı “Nihat’la Sivrisinek”, yıllardır Kafa Radyo’da Türkiye’nin en çok dinlenen ve sevilen akşam programı olma geleneğini sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Saatlik Escort